Looking For Anything Specific?

Κρατερός Κατσούλης - Sto Nosokomeio H Katerina Karabatoy Ti Eipe O Krateros Katsoylhs - «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή.

Κρατερός Κατσούλης - Sto Nosokomeio H Katerina Karabatoy Ti Eipe O Krateros Katsoylhs - «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή.. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Για ακόμα μία ημέρα ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της «φωλιάς των κου κου» ανακοίνωσε. Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη.

Ektos Ekpomphs O Krateros Katsoylhs Logw Problhmatos Ygeias Video Newsbreak
Ektos Ekpomphs O Krateros Katsoylhs Logw Problhmatos Ygeias Video Newsbreak from www.newsbreak.gr
Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του. Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Ο αγαπημένος ηθοποιός σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ανακοίνωσε ότι σήμερα. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. «σήμερα είναι η τελευταία ημέρα». Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «φωλιά των κου κου» ο κρατερός κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: Ηομε news media κρατερος κατσουλης:

Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου.

Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής. Ο κρατερός κατσούλης, επίσης συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά on air: Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, στη φωλιά των κου κου και η κατερίνα καραβάτου λύγισε! Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «φωλιά των κου κου» ο κρατερός κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star:

Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή «στη φωλιά των κου κου», με τη σύζυγό και συμπαρουσιάστριά του, κατερίνα καραβάτου. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και ηθοποιός, λίγο πριν το φινάλε της «φωλιάς των κου κου» ανακοίνωσε. Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου.

O Krateros Katsoylhs 3eka8arizei Fysika Kai Blepoyme Ti Symbainei 8a Celebrities Eidhseis Yupiii Gr
O Krateros Katsoylhs 3eka8arizei Fysika Kai Blepoyme Ti Symbainei 8a Celebrities Eidhseis Yupiii Gr from imageservicethumbs.glomex.com
Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του. Σάστισαν καραβάτου και κατσούλης με τη φάρσα που τους έκανε πασίγνωστη παρουσιάστρια. Ο κρατερός κατσούλης (γενεύη, 21 αυγούστου 1971) είναι έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ανακοίνωσε live την αποχώρησή του από τη φωλιά των κου κου και το star:

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Έπειτα από επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του star «φωλιά των κου κου» αιφνιαδιαστικά σήμερα. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής. Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ετσι σχολιασαν καινουργιου, σκορδα, παπαγεωργιου την αποχωρηση απο τους κου κου. Την αποχώρηση του απο την εκπομπή φωλιά των κου κου ανακοίνωσε το πρωί της τετάρτης του πάσχα, 5 μαιου, ο κρατερός κατσούλης. Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη «φωλιά των κου κου» ο κρατερός κατσούλης πήρε τον λόγο και είπε, συγκινημένος: Ο κρατερός κατσούλης, επίσης συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά on air: Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. .από περίπου επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο κρατερός κατσούλης. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Γιατί ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε ξανά από την εκπομπή του.

Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Πραγματικά πολύ γενναιόδωρα το star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω τόνισε μεταξύ άλλων ο κράτερος κατσούλης και. Από την άλλη πλευρά, ο κρατερός κατσούλης λίγο πριν το τέλος της δικής του εκπομπής θέλησε να απαντήσει έμμεσα σε όσα ακούστηκαν για τον ίδιο. Ηομε news media κρατερος κατσουλης: Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα.

Krateros Katsoylhs To Problhma Ygeias Kai O Logos Apoysias Toy Apo Th Fwlia Twn Koy Koy
Krateros Katsoylhs To Problhma Ygeias Kai O Logos Apoysias Toy Apo Th Fwlia Twn Koy Koy from cdn.enimerotiko.gr
«σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κρατερός κατσούλης παρουσίαζε την εκπομπή μαζί με την σύζυγό του, κατερίνα καραβάτου, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο. Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπή στη «φωλιά των κου κου» την απόφασή του αποχωρήσει από το τιμόνι της εκπομπής.

Μετά από 7 χρόνια πρωινής παρουσίας, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την φωλιά των κου κου.

Ο κρατερός κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια. Ανακοίνωση «βόμβα» από τον κρατερό κατσούλη! Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Τους λόγους εξήγησε ο ίδιος στον αέρα της σημερινής. Μια έκπληξη επεφύλασσε η επιστροφή των «κου κου» μετά το πάσχα, αφού λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «φωλιά των κου. Ο κρατερός κατσούλης υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση, τόσο δική του, όσο και του καναλιού να το πει ο ίδιος στο τηλεοπτικό κοινό, ύστερα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη. Ο κρατερός κατσούλης ανακοίνωσε τελείως ξαφνικά ότι φεύγει από την πρωινή εκπομπή του star κι έτσι σταματά η συνεργασία του με την κατερίνα καραβάτου. «σήμερα για μένα είναι η τελευταία ημέρα στην εκπομπή. Αφού προβλήθηκε ένα ένα αφιερωματικό βίντεο με τις. Για ακόμα μία ημέρα ο κρατερός κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η σημερινή εκπομπή της φωλιάς των κου κου ξεκίνησε με τεχνικά προβλήματα και ολοκληρώθηκε με δάκρυα και συγκίνηση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Την αποχώρηση του απο την εκπομπή φωλιά των κου κου ανακοίνωσε το πρωί της τετάρτης του πάσχα, 5 μαιου, ο κρατερός κατσούλης.

Posting Komentar

0 Komentar